Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος


Επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου “Α. Συγγρός”

Δερματοχειρουργική – Αισθητική Δερματολογία
Κρυοχειρουργική – Χημικό Peeling
Εφαρμογές Laser
Μεσοθεραπεία προσώπου – σώματος

Είναι μια επαναστατική μέθοδος που εφαρμόζεται από το 1958 στη Γαλλία και στηρίζεται στην έγχυση, διαφόρων ουσιών στα προβληματικά σημεία, με την τεχνική των μικροενέσεων.

 

 

 

 

…για το Πρόσωπο

Γίνεται με την έγχυση ενός μίγματος βιταμινών υαλουρονικού οξέως και διάφορων θρεπτικών ουσιών σε όλο το πρόσωπο και την περιοχή των μαστών. Είναι ανώδυνη και έχει θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα σε περιπτώσεις αφυδάτωσης, χαλάρωσης και ατονίας του δέρματος. Η μέθοδος αυτή διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και έτσι βοηθάει το δέρμα να γίνει πιο σφριγηλό, πιο ενυδατωμένο, πιο νεανικό, πιο λαμπερό, ενώ παράλληλα σβήνουν οι λεπτές ρυτίδες και βελτιώνοται οι “σακούλες” κάτω από τα μάτια. Οι συνεδρίες γίνονται μια φορά την εβδομάδα για 4-6 συνεχόμενες εβδομάδες.

…και για το Σώμα

Γίνεται με την έγχυση διαφόρων λιποδιαλυτικών ή συσφιγκτικών ουσιών στους μηρούς, τους γλουτούς, τα γόνατα, την κοιλιά, τα μπράτσα και σε οποιοδήποτε του σώματος υπάρχει πρόβλημα κυτταρίτιδας, τοπικού πάχους ή χαλάρωσης. Η μέθοδος αυτή βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και έτσι βοηθάει στην καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων, την αποβολή των τοξίνων και την λιποδιάλυση. Βοηθάει όχι μόνο στη μείωση πόντων αλλά και στη σύσφιξη και την ανάπλαση του δέρματος, με αποτέλεσμα την εξαφάνιση της ανεπιθύμητης όψης του “φλοιού πορτοκαλιού”. Οι συνεδρίες γίνονται 1 φορά την εβδομάδα για 6 εβδομάδες.