Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος


Επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου “Α. Συγγρός”

Δερματοχειρουργική – Αισθητική Δερματολογία
Κρυοχειρουργική – Χημικό Peeling
Εφαρμογές Laser
Μεσοθεραπεία προσώπου – σώματος

Διαμαντένια λάμψη με… την βοήθεια του διαμαντιού

 

 

 

 

Diamonds are a Girls best friends” τραγούδησε η Μέριλιν Μονρόε και κάτι παραπάνω ήξερε, αφού τα διαμάντια γίνονται όχι μόνο τα αγαπημένα μας αξεσουάρ άλλα και ο σύμμαχος μας για λαμπερή και λεία επιδερμίδα!
Οι γιορτές πλησιάζουν και επειδή όλοι οφείλουμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας, η Δερμοαπόξεση (dermabrassion) με Διαμάντι, είναι η πιο πολύτιμη και κατάλληλη μέθοδος που προσφέρει στο δέρμα άμεση λάμψη, φωτεινότητα, σφριγηλότητα και νεανικότητα και γι αυτό δίκαια την ονομάζουν “ΔΙΑΜΑΝΤΙ” ή διαφορετικά Hollywood Therapie , αφού οι star την εφαρμόζουν κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί!

Τι είναι το dermabrassion με διαμάντι?

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα που πραγματοποιείται μέσω ενός καινοτόμου συστήματος με τη χρήση ειδικών κεφαλών από γνήσια διαμάντια κομμένα με laser. Με τις κεφαλές αυτές γίνεται μια απόλυτα ελεγχόμενη δερμοαπόξεση του δέρματος(scrubbing) ενώ συγχρόνως γίνεται και αναρρόφηση (vacuuming) των νεκρών κυττάρων του δέρματος.
Με την μέθοδο αυτή, αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα η απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου & ελαστίνης .
Η επαναστατική αυτή μέθοδος ,είναι η ιδανική και η πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο χωρίς την παρέμβαση του laser ,ή οποιασδήποτε άλλης φωτοθεραπείας.

Είναι ανώδυνη θεραπεία?

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα, απόλυτα ασφαλής και φυσική, χωρίς παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του πελάτη, με σύντομη εφαρμογή. Δεν έχει τις παρενέργειες άλλων μεθόδων όπως ερυθρότητα, παραμονή στο σπίτι δυσχρωμίες, εγκαύματα, κρούστα τραύματος κλπ. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι καθαρίζει απαλά το δέρμα , διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας , και κάνει βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα, ενώ παράλληλα βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση).

Το γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή φροντίδας του δέρματος.

Πόση ώρα διαρκεί η συνεδρία;

H συνεδρία διαρκεί συνολικά 30 λεπτά.

Σε ποιες περιπτώσεις προτείνεται;

Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα:

• Ξηρότητας
• Γήρανσης
• Ακμής
• Υπέρχρωσης
• Κηλίδες

Η θεραπεία Dermabrassion δεν περιορίζεται όμως μόνο στις θεραπευτικές της ενδείξεις και ιδιότητες. Είναι μια εύκολη, γρήγορη και άμεσα αποτελεσματική μέθοδος περιποίησης και απομάκρυνσης ρύπων απο την επιδερμίδα, που δίνει στην επιδερμίδα λάμψη, χρώμα και βελούδινη απαλότητα. Χαρίζει τη ν πραγματική φρεσκάδα και καθαρότητα που κάθε επιδερμίδα χρειάζεται .Τέλος,είναι η ιδανική θεραπεία για όσους δεν έχουν χρόνο για τον εαυτό τους ή έχουν αμελήσει τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να νιώθουν έντονη την ανάγκη αποσυμφόρησης από ρύπους, νεκρά κύτταρα θαμπάδα.