Επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου "Α. Συγγρός"
Δερματοχειρουργική - Αισθητική Δερματολογία
Κρυοχειρουργική - Χημικό Peeling
Εφαρμογές Laser
Μεσοθεραπεία προσώπου - σώματος
τηλ: 210 2930 605
κιν: 693 2640 280
dermatologydermatologydermatologydermatologydermatologydermatology
Laser Αποτρίχωση

Το laser παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας.

Εκπέμπει μια ήπια δέσμη φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται από την μελανίνη του θύλακα της τρίχας, αφήνοντας την γύρω επιδερμίδα ανεπηρέαστη.

  • Αποτρίχωση για γυναίκες και άνδρες
  • Τι περιλαμβάνει η θεραπεία;
  • Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν;
  • διαβάστε περισσότερα...
Botox & Δερματικά Εμφυτεύματα

Το Botox πρόκειται για μια φαρμακευτική αγωγή, με την οποία μειώνονται σημαντικά οι γραμμές και ρυτίδες έκφρασης.

Τα δερματικά εμφυτεύματα είναι ενέσιμα υλικά, φυσικά ή συνθετικά, που εμφυτεύονται στο δέρμα με μια σύριγγα με λεπτή βελόνα.

Peeling

Οι πιο διαδεδομένες μέθοδοι ανανέωσης του προσώπου είναι το peeling, οι εγχύσεις Botulinum Toxin Type A και τα δερματικά εμφυτεύματα.

Κάθε μια από αυτές καλύπτει διαφορετικές ανάγκες.

Μεσοθεραπεία

Είναι μια επαναστατική μέθοδος που εφαρμόζεται από το 1958 στη Γαλλία και στηρίζεται στην έγχυση, διαφόρων ουσιών στα προβληματικά σημεία, με την τεχνική των μικροενέσεων.

Dermabrassion με διαμάντι

Διαμαντένια λάμψη με… την βοήθεια του διαμαντιού

Diamonds are a Girls best friends” τραγούδησε η Μέριλιν Μονρόε και κάτι παραπάνω ήξερε, αφού τα διαμάντια γίνονται όχι μόνο τα αγαπημένα μας αξεσουάρ άλλα και ο σύμμαχος μας για λαμπερή και λεία επιδερμίδα!

Carboxytherapy

Πηγή νεότητας με... την βοήθεια του Οξυγόνου

Ένα καινοτόμο και πολύ επαναστατικό μηχάνημα, με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη!!!

Ποιοί είμαστε

Η Λία Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του «Αρσάκειου – Τοσίτσειου» Εκάλης . Σπούδασε ιατρική στην «Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)». απ’΄οπου και αποφοίτησε με Άριστα. Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία –Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» . Κατόπιν εξειδικεύτηκε  στην Χειρουργική Δέρματος στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και κυρίως στην εξέταση και χειρουργική αφαίρεση σπίλων και καρκίνων του δέρματος. Έχει επίσης μετεκπαιδευτεί στις νέες τεχνικές της Ασθητικής Δερματολογίας και ειδικά στις θεραπείες με:  Botox, Υαλουρονικό οξύ, Laser, χημικά Peeling και Μεσοθεραπεία. Έχει συμμετάσχει με ομιλίες και εργασίες σε ελληνικά, Πανευρωπαϊκά και Διεθνή Δερματικά Συνέδρια. Συνεντεύξεις της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες, ενώ έχει συμμετάσχει σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.

Το κοινωνικό της έργο περιλαμβάνει ομιλίες σε σχολεία, σε μαθητές Λυκείου, για την πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων  νοσημάτων (ΣΜΝ) και ομιλίες σε συλλόγους και κοινωνικές ομάδες για δερματικά θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Έχει διατελέσει καθηγήτρια στο Τμήμα Αισθητικής του Τ.Ε.Ι. Αθηνών.

Είναι Νομίατρος, υπεύθυνη του Αντιαφροδισιακού Ιατρείου της Περιφερειακής Αττικής και διατηρεί το δικό της ιδιωτικό Ιατρείο στο Γαλάτσι, στη Λεωφόρο Βεΐκου 15-17.

Είναι ενεργό μέλος των: ΙΣΑ, της Εταιρείας Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (ΕΣΙΕ), ΕΔΑΕ, Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής και Ελληνικής Παιδοδερματολογικής Εταιρείας.

Αρχική Ποιοί είμαστε Υπηρεσίες Επικοινωνία
Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Διεύθυνση:
Λ. Βεΐκου 15-17, Γαλάτσι
210 2930 605 , 693 2640 280