Επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου "Α. Συγγρός"
Δερματοχειρουργική - Αισθητική Δερματολογία
Κρυοχειρουργική - Χημικό Peeling
Εφαρμογές Laser
Μεσοθεραπεία προσώπου - σώματος
τηλ: 210 2930 605
κιν: 693 2640 280
dermatologydermatologydermatologydermatologydermatologydermatology
Laser Αποτρίχωση

Το laser παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας.

Εκπέμπει μια ήπια δέσμη φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται από την μελανίνη του θύλακα της τρίχας, αφήνοντας την γύρω επιδερμίδα ανεπηρέαστη.

  • Αποτρίχωση για γυναίκες και άνδρες
  • Τι περιλαμβάνει η θεραπεία;
  • Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν;
  • διαβάστε περισσότερα...
Botox & Δερματικά Εμφυτεύματα

Το Botox πρόκειται για μια φαρμακευτική αγωγή, με την οποία μειώνονται σημαντικά οι γραμμές και ρυτίδες έκφρασης.

Τα δερματικά εμφυτεύματα είναι ενέσιμα υλικά, φυσικά ή συνθετικά, που εμφυτεύονται στο δέρμα με μια σύριγγα με λεπτή βελόνα.

Peeling

Οι πιο διαδεδομένες μέθοδοι ανανέωσης του προσώπου είναι το peeling, οι εγχύσεις Botulinum Toxin Type A και τα δερματικά εμφυτεύματα.

Κάθε μια από αυτές καλύπτει διαφορετικές ανάγκες.

Μεσοθεραπεία

Είναι μια επαναστατική μέθοδος που εφαρμόζεται από το 1958 στη Γαλλία και στηρίζεται στην έγχυση, διαφόρων ουσιών στα προβληματικά σημεία, με την τεχνική των μικροενέσεων.

Dermabrassion με διαμάντι

Διαμαντένια λάμψη με… την βοήθεια του διαμαντιού

Diamonds are a Girls best friends” τραγούδησε η Μέριλιν Μονρόε και κάτι παραπάνω ήξερε, αφού τα διαμάντια γίνονται όχι μόνο τα αγαπημένα μας αξεσουάρ άλλα και ο σύμμαχος μας για λαμπερή και λεία επιδερμίδα!

Carboxytherapy

Πηγή νεότητας με... την βοήθεια του Οξυγόνου

Ένα καινοτόμο και πολύ επαναστατικό μηχάνημα, με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη!!!

Dermabrassion με διαμάντι

Διαμαντένια λάμψη με… την βοήθεια του διαμαντιού

Dermabrassion

Diamonds are a Girls best friends” τραγούδησε η Μέριλιν Μονρόε και κάτι παραπάνω ήξερε, αφού τα διαμάντια γίνονται όχι μόνο τα αγαπημένα μας αξεσουάρ άλλα και ο σύμμαχος μας για λαμπερή και λεία επιδερμίδα!
Οι γιορτές πλησιάζουν και επειδή όλοι οφείλουμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας, η Δερμοαπόξεση (dermabrassion) με Διαμάντι, είναι η πιο πολύτιμη και κατάλληλη μέθοδος που προσφέρει στο δέρμα άμεση λάμψη, φωτεινότητα, σφριγηλότητα και νεανικότητα και γι αυτό δίκαια την ονομάζουν “ΔΙΑΜΑΝΤΙ” ή διαφορετικά Hollywood Therapie , αφού οι star την εφαρμόζουν κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί!

 

Τι είναι το dermabrassion με διαμάντι?

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα που πραγματοποιείται μέσω ενός καινοτόμου συστήματος με τη χρήση ειδικών κεφαλών από γνήσια διαμάντια κομμένα με laser. Με τις κεφαλές αυτές γίνεται μια απόλυτα ελεγχόμενη δερμοαπόξεση του δέρματος(scrubbing) ενώ συγχρόνως γίνεται και αναρρόφηση (vacuuming) των νεκρών κυττάρων του δέρματος.
Με την μέθοδο αυτή, αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα η απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου & ελαστίνης .
Η επαναστατική αυτή μέθοδος ,είναι η ιδανική και η πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο χωρίς την παρέμβαση του laser ,ή οποιασδήποτε άλλης φωτοθεραπείας.

 

Είναι ανώδυνη θεραπεία?

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα, απόλυτα ασφαλής και φυσική, χωρίς παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του πελάτη, με σύντομη εφαρμογή. Δεν έχει τις παρενέργειες άλλων μεθόδων όπως ερυθρότητα, παραμονή στο σπίτι δυσχρωμίες, εγκαύματα, κρούστα τραύματος κλπ. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι καθαρίζει απαλά το δέρμα , διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας , και κάνει βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα, ενώ παράλληλα βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση).


Το γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή φροντίδας του δέρματος.

 

Πόση ώρα διαρκεί η συνεδρία;

H συνεδρία διαρκεί συνολικά 30 λεπτά.

 

Σε ποιες περιπτώσεις προτείνεται;

Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα:

• Ξηρότητας
• Γήρανσης
• Ακμής
• Υπέρχρωσης
• Κηλίδες

 

Η θεραπεία Dermabrassion δεν περιορίζεται όμως μόνο στις θεραπευτικές της ενδείξεις και ιδιότητες. Είναι μια εύκολη, γρήγορη και άμεσα αποτελεσματική μέθοδος περιποίησης και απομάκρυνσης ρύπων απο την επιδερμίδα, που δίνει στην επιδερμίδα λάμψη, χρώμα και βελούδινη απαλότητα. Χαρίζει τη ν πραγματική φρεσκάδα και καθαρότητα που κάθε επιδερμίδα χρειάζεται .Τέλος,είναι η ιδανική θεραπεία για όσους δεν έχουν χρόνο για τον εαυτό τους ή έχουν αμελήσει τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να νιώθουν έντονη την ανάγκη αποσυμφόρησης από ρύπους, νεκρά κύτταρα θαμπάδα.

Αρχική Ποιοί είμαστε Υπηρεσίες Επικοινωνία
Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Διεύθυνση:
Λ. Βεΐκου 15-17, Γαλάτσι
210 2930 605 , 693 2640 280