Επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου "Α. Συγγρός"
Δερματοχειρουργική - Αισθητική Δερματολογία
Κρυοχειρουργική - Χημικό Peeling
Εφαρμογές Laser
Μεσοθεραπεία προσώπου - σώματος
τηλ: 210 2930 605
κιν: 693 2640 280
dermatologydermatologydermatologydermatologydermatologydermatology
Laser Αποτρίχωση

Το laser παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας.

Εκπέμπει μια ήπια δέσμη φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται από την μελανίνη του θύλακα της τρίχας, αφήνοντας την γύρω επιδερμίδα ανεπηρέαστη.

  • Αποτρίχωση για γυναίκες και άνδρες
  • Τι περιλαμβάνει η θεραπεία;
  • Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν;
  • διαβάστε περισσότερα...
Botox & Δερματικά Εμφυτεύματα

Το Botox πρόκειται για μια φαρμακευτική αγωγή, με την οποία μειώνονται σημαντικά οι γραμμές και ρυτίδες έκφρασης.

Τα δερματικά εμφυτεύματα είναι ενέσιμα υλικά, φυσικά ή συνθετικά, που εμφυτεύονται στο δέρμα με μια σύριγγα με λεπτή βελόνα.

Peeling

Οι πιο διαδεδομένες μέθοδοι ανανέωσης του προσώπου είναι το peeling, οι εγχύσεις Botulinum Toxin Type A και τα δερματικά εμφυτεύματα.

Κάθε μια από αυτές καλύπτει διαφορετικές ανάγκες.

Μεσοθεραπεία

Είναι μια επαναστατική μέθοδος που εφαρμόζεται από το 1958 στη Γαλλία και στηρίζεται στην έγχυση, διαφόρων ουσιών στα προβληματικά σημεία, με την τεχνική των μικροενέσεων.

Dermabrassion με διαμάντι

Διαμαντένια λάμψη με… την βοήθεια του διαμαντιού

Diamonds are a Girls best friends” τραγούδησε η Μέριλιν Μονρόε και κάτι παραπάνω ήξερε, αφού τα διαμάντια γίνονται όχι μόνο τα αγαπημένα μας αξεσουάρ άλλα και ο σύμμαχος μας για λαμπερή και λεία επιδερμίδα!

Carboxytherapy

Πηγή νεότητας με... την βοήθεια του Οξυγόνου

Ένα καινοτόμο και πολύ επαναστατικό μηχάνημα, με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη!!!

Μεσοθεραπεία

Είναι μια επαναστατική μέθοδος που εφαρμόζεται από το 1958 στη Γαλλία και στηρίζεται στην έγχυση, διαφόρων ουσιών στα προβληματικά σημεία, με την τεχνική των μικροενέσεων.

...για το Πρόσωπο

Γίνεται με την έγχυση ενός μίγματος βιταμινών υαλουρονικού οξέως και διάφορων θρεπτικών ουσιών σε όλο το πρόσωπο και την περιοχή των μαστών. Είναι ανώδυνη και έχει θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα σε περιπτώσεις αφυδάτωσης, χαλάρωσης και ατονίας του δέρματος. Η μέθοδος αυτή διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και έτσι βοηθάει το δέρμα να γίνει πιο σφριγηλό, πιο ενυδατωμένο, πιο νεανικό, πιο λαμπερό, ενώ παράλληλα σβήνουν οι λεπτές ρυτίδες και βελτιώνοται οι "σακούλες" κάτω από τα μάτια. Οι συνεδρίες γίνονται μια φορά την εβδομάδα για 4-6 συνεχόμενες εβδομάδες.

...και για το Σώμα

Γίνεται με την έγχυση διαφόρων λιποδιαλυτικών ή συσφιγκτικών ουσιών στους μηρούς, τους γλουτούς, τα γόνατα, την κοιλιά, τα μπράτσα και σε οποιοδήποτε του σώματος υπάρχει πρόβλημα κυτταρίτιδας, τοπικού πάχους ή χαλάρωσης. Η μέθοδος αυτή βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και έτσι βοηθάει στην καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων, την αποβολή των τοξίνων και την λιποδιάλυση. Βοηθάει όχι μόνο στη μείωση πόντων αλλά και στη σύσφιξη και την ανάπλαση του δέρματος, με αποτέλεσμα την εξαφάνιση της ανεπιθύμητης όψης του "φλοιού πορτοκαλιού". Οι συνεδρίες γίνονται 1 φορά την εβδομάδα για 6 εβδομάδες.

 

Αρχική Ποιοί είμαστε Υπηρεσίες Επικοινωνία
Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Διεύθυνση:
Λ. Βεΐκου 15-17, Γαλάτσι
210 2930 605 , 693 2640 280