Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος


Επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου “Α. Συγγρός”

Δερματοχειρουργική – Αισθητική Δερματολογία
Κρυοχειρουργική – Χημικό Peeling
Εφαρμογές Laser
Μεσοθεραπεία προσώπου – σώματος

Πηγή νεότητας με… την βοήθεια του Οξυγόνου

 

 

 

 

Ένα καινοτόμο και πολύ επαναστατικό μηχάνημα, με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη!!!
Το μυστικό βρίσκεται στο Οξυγόνο,που «ξυπνάει» τα κύτταρα του δέρματος , και επαναφέρει την χαμένη λάμψη και σφριγηλότητα!!
Το νέο μηχάνημα, κατάλληλο για το πρόσωπο και για το σώμα, σβήνει τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο, και διορθώνει τις ατέλειες στο σώμα, πολεμώντας την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και τις ραγάδες.
Τα περισσότερα προβλήματα στο δέρμα, οφείλονται κυρίως στην κακή κυκλοφορία του αίματος. Με το carboxytherapy αντιμετωπίζεται απευθείας η αιτία τους και μάλιστα με ασφαλή τρόπο που δεν εμπεριέχει κινδύνους και επιπλοκές.

Με το carboxytherapy χορηγούμε στο δέρμα πολύ μικρές ποσότητες CO2. Το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) αυξάνει τοπικά το ph και δημιουργεί τεχνητή έλλειψη ανεφοδιασμού οξυγόνου O2. Το σώμα αντιδρά με διαστολή μικρών αιμοφόρων αγγείων. Η αυξανόμενη προσφορά οξυγόνου δια της αιμοσφαιρίνης δίνει το έναυσμα για την έναρξη του μεταβολισμού. Το διοξείδιο του άνθρακα μετατρέπεται σε ενεργό οξυγόνο.

Έτσι, η θεραπεία ανανέωσης του προσώπου δρα από μέσα προς τα έξω χάρη σε μια απόλυτα φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού, την παραγωγή οξυγόνου για την αποβολή του διοξειδίου του άνθρακα.

Στη λιπόλυση έχουμε διπλή δράση:
α) τα λιποκύτταρα καταστρέφονται με αποτέλεσμα την ορατή μείωση των λιποκυττάρων

β) χάρη στη βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, η απομάκρυνση του αποθηκευμένου λίπους γίνεται γρηγορότερα.
Από την αυξανόμενη προσφορά οξυγόνου, τα λιπαρά οξέα οξειδώνονται, και προάγουν την σύσφιξη του συνδετικού ιστού.

Η θεραπεία Carboxytherapy ενδείκνυται για όσες και όσους θέλουν να έχουν ένα ορατό , άμεσο αποτέλεσμα ανανέωσης και σύσφιξης του προσώπου και του σώματος χωρίς την χρήση χημικών ουσιών.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί 15-30 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά τις πρώτες 2-3 συνεδρίες και διαρκούν έως και δύο χρόνια, ανάλογα με το δέρμα του ατόμου και με το αν γίνει η σωστή συντήρηση.