Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος


Επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου “Α. Συγγρός”

Δερματοχειρουργική – Αισθητική Δερματολογία
Κρυοχειρουργική – Χημικό Peeling
Εφαρμογές Laser
Μεσοθεραπεία προσώπου – σώματος

Ρυτίδες χωρίς νυστέρι

 

 

 

 

Πρόκειται για μια φαρμακευτική αγωγή, με την οποία μειώνοντα σημαντικά οι γραμμές και ρυτίδες έκφρασης. Οι ρυτίδες που παρουσιάζονται κυρίως στο μέτωπο, το μεσοφρύο και περιφθαλμικά (το γνωστό «πόδι της χήνας») οφείλονται στους ευαίσθητους υποδόριους μυς του προσώπου και δημιουργούνται κάθε φορά που χαμογελάμε, γελάμε και συνοφρυωνόμαστε. Με την πάροδο του χρόνου, όσο πιο εκφραστικοί είμαστε, τόσο πιο βαθιές γίνονται οι γραμμές αυτές.

Με την εφαρμογή του Botox σε συγκεκριμένα σημεία, καταργείται η ρυτίδωση του προσώπου κατά τη διάρκεια των μορφασμών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμανα σβήνουν οι ρυτίδες έκφρασης.

Η θεραπεία είναι τόσο απλή, ασφαλής και ανώδυνη, που δε χρειάζεται ούτε τοπική αναισθητική κρέμα. Αμέσως μετά τη θεραπεία, ο ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές δραστηριότητες και κανείς δεν καταλαβαίνει ότι έγινε κάποια επέμβαση στο πρόσωπό του. Η διαδικασία διαρκεί μόνο 10 λεπτά, ενώ τα αποτελέσματα διαρκούν 4 έως 6 μήνες. Με δύο επισκέψεις ετησίως στο γιατρό, τα αποτελέσματα διαρκούν όλο το χρόνο.